Vejen d. 2022.04.01 Pressemeddelelse.
Der er altid en anden side af sagen. Kurt Skare udtaler på baggrund af regnskabet: Der er altid gode grunde til, at et regnskab ser ud, som det gør. Sådan er det også med regnskabet fra koncernen og SKARE Gruppen 2020/21, som vi netop har offentliggjort. Resultat før skat blev et plus på mere end DKK 20 mio., og vi er fulde af fortrøstning med hensyn til fremtiden. Vores virksomhed har i år faktisk 50 års jubilæum og består af 650 dygtige medarbejdere.
Læs mere her.


NYT ROBOTANLÆG
SKARE har investeret i, og er i gang med at implementere et nyt automatisk palletransportanlæg og et robotpalleteringsanlæg. Indenfor gangske kort tid skal der foretages prøvekørsel, og det forventes, at systemet er klar til brug primo 2018. Anlæggene bliver installeret af Sealing System A/S og Intelligent Systems A/S.
Se de spændende foto her.


SÅ ER DE PÅ GADEN
SKARE har nu i alt 7 trailere, som er udstyret med det nyeste og smarteste udstyr inden for satellitovervågning. Trailerne er alle fint dekorerede trailere, og kører af sted på landevejene for at supplere Danmark og hele Europa med de møreste bøffer.


ALTID DEJLIGT MED FLERE STORKUNDER
SKARE er i konstant vækst for at tilpasse sig markedet, for også at tiltrække de store kunder, og har løbende auditeringer af store detailhandelskæder fra ind- og udlandet. Ved disse auditeringer foretager detailkædernes kvalitetsafdelinger en meget grundig gennemgang af virksomhedens procedurer, produkter, og processer i produktionen.


SKAREGRUPPEN UDVIDER IGEN
I 2010 iværksatte SKARE en større udvidelse af virksomheden i Vejen. Det var tale om en udbygning af produktionsanlægget, svarende til ca. 4.000 kvm. og en investeringssum på ca. DKK 125 mio. Bygningerne kom til at indeholde de nyeste og mest moderne former for produktionsteknologi og robotudstyr, og virksomheden kan nu forarbejde op til ca. 1.000 tons oksekød pr. uge.


Her kan du via fotos følge den spændende udvidelse.


For hele tiden at være på forkant med tidens forbrugerkrav og trends, har SKARE sin egen produktudviklingsafdeling.

Som en service tilbyder vi derfor vore kunder og forbrugere individuelle råd og vejledning om okse- og kalvekød.Ring eller skriv til os, når du har brug for et godt råd om:

  • Tilberedning
  • Stegning
  • Udskæring
  • Valg af tilbehør
  • Valg af vin
Telefon: 75 36 11 00
E-mail: skare@skare.dk