Målsætning
Egenkontrol
Egenkontrollens omfang
- Modtagekontrol
- Produktionskontrol
- Færdigvarekontrol
- Rengøring
- Personlig hygiejne
- IFS, BRC & QS

Kontrollen omfatter:

  • Rumtemperatur, hygiejne, bakteriologi

Gennem hele forarbejdningsprocessen holdes rumtemperaturen under 10° c og produkttemperaturen under 5° c, hvilket giver produkterne en optimal bakteriologisk kvalitet.
Foruden vore egne kvalitets- og rengøringskontroller fører den offentlige veterinærkontrol dagligt tilsyn med virksomheden, hvilket omfatter både virksomheden, råvarer og færdigvarer.

  • Produktspecifikation

Udskæringerne sorteres således, at kødet anvendes til det formål det er bedst egnet til. Inden varen pakkes, bliver den kontrolleret endnu engang af vore specialuddannede kvalitetskontrollører. Endelig bliver varen pakket og modnet på vort lager, så den er mør og spiseklar ved ankomsten til forbrugerne.